VİTRİFİYE » GÖMME REZERVUAR

Görseller Yükleniyor
JAPAR Proglass Sense Sensörlü Gömme Rezervuar Sistemi 120 Mm. (3-6 Lt.) Siyah, 590010JAPAR Proglass Sense Sensörlü Gömme Rezervuar Sistemi 120 Mm. (3-6 Lt.) Siyah, 590010JAPAR Proglass Sense Sensörlü Gömme Rezervuar Sistemi 120 Mm. (3-6 Lt.) Siyah, 590010
  • Karşılaştırma Listenize Ekleyin
  • Fiyat Düşünce Bana Bildir
  • Alarm Listenize Ekleyin
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Ürün Yorumları
  • Kargo ve Garanti
Asma klozet fiyata dahil değildir.......
57111 Ankastre stop valf fiyata dahildir.

 


Dokunmanıza gerek kalmadan kontrol edebileceğiniz bir gömme rezervuar düşünün, aynı zamanda çift kademeli (3-6 Lt.) su boşaltma imkanı sunan. Banyonuzda SENSE kullanmak şu avantajları sağlar ;

  • Hijyen,
  • 4 adet pil ile 100.000 kere kullanım garantisi,
  • Vandalizme karşı dayanıklı,
  • Özel tasarıma açık, zengin panel seçeneği.



SENSE gömme rezervuar sistemi ile klozet temizliğinizi yapmanız için gereken tek şey, akrilik olan panele elinizi yaklaştırmanız. Boşaltma komutunu alan rezervuar, panel yüzeyinden verdiği led ışık ile rezervuarın boşaltma sistemini harekete geçirir. 3 lt. su boşalırken yeşil, 6 lt su boşalırken ise kırmızı ışık vererek işlemi gerçekleştirir.Fotoselli gömme rezervuar sisteminde enerji tüketimi fazla olduğu için, rezervuar mutlaka elektrik sisteminden beslenmektedir.Bu da rezervuara elektrik tesisatı çekmek gibi önemli bir işlem yapılmasını gerektirmektedir. Elektrik kesildiğinde ise kirli bir banyo ile karşı karşıya kalmak kaçınılmazdır.


SENSE sistemi ise enerjisini elektrik tesisatına gerek kalmadan, panel içerisine yerleştirilen pillerden almaktadır. Sistem, aynı pil ile 100.000 kez kusursuz hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır. Pillerin kullanım süresi dolduğunda, panel içerisinden pil uyarısını gördüğünüzde yeni pillerinizi takar ve yine 100.000 sefer daha kusursuz kullanım rahatlığını yaşamaya başlarsınız.


Sistemin bir başka avantajı ise akrilik panel sayesinde, sağlamlık, renk ve desen seçenekleri sunmaktadır. Banyolar için hiç olmadığı kadar çok zengin panel seçeneği sunan SENSE, farklılık arayışındaki tüm mimarlara önemli avantajlar sağlamaktadır.

Taksit Tutarı
Toplam Tutar
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme » puan

GARANTİ ŞARTLARI

Bu ürün üretici firma tarafından garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

KARGO VE İADE

Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.


Her türlü vitrifiye ürününde hijyen kuraları gereği ürün ambalajından çıkarıldıysa iade mümkün değildir.


Banyo Dolabı, Küvet ve Renkli Armatürlerde özel imalat yapıldığı için iade mümkün değildir.


İade hakki nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli ALICI'ya aittir.


SİPARİŞİN KARGOYA VERİLİŞİ

Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) Stoklar dahilinde en kısa sürede kargoya verilir.


Size yardımcı olmamızı ister misiniz?

X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.

© Copyright 2014 - 2021 DMR YAPI Malzemeleri İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.